Shop

Wil je graag een mooie Barbie kopen, bijvoorbeeld voor je kinderen, voor een verjaardag of misschien zelfs voor je eigen verzameling? Dan is het wellicht een goed idee om rond te surfen op het internet. Er zijn namelijk talloze websites die Barbies aanbieden, zowel tweedehands als nieuw. De keuze is dus helemaal aan jou. Kies je bijvoorbeeld voor tweedehands? Dan kun je rondkijken op marktplaats of eBay. Ook Cheepa.nl en Speurders.nl zijn prima opties. Tweedehands kopen is een stuk goedkoper dan een nieuwe pop te kopen.

Prefereer je toch een nieuwe Barbie?

De meeste bekende speelgoedwinkels hebben tegenwoordig een online shop. Denk bijvoorbeeld aan Intertoys, waar je eenvoudig online Barbies kunt bestellen. Het fijne is dat je alleen maar 'Barbie' in de zoekbalk hoeft in te voeren, en je wordt meteen voorzien van het hele assortiment Barbie artikelen. Ook dit hoeft niet duur te zijn: je kunt voor €5,- al een accessoires set kopen voor Barbie, en voor €6,- heb je al een leuke fashionable Barbie pop.  Ook BartSmit en Toys R us hebben een webshop waar je terecht kunt voor de nodige Barbie artikelen.

Vintage Barbies kopen?

De échte oude Barbies uit de jaren 50 en 60 zijn nu natuurlijk niet meer nieuw verkrijgbaar. Wanneer je dus op zoek bent naar een dergelijke Barbie, bijvoorbeeld voor je verzameling, dan zul je op tweedehands websites moeten gaan kijken. Het risico is echter wel dat via marktplaats kopen niet echt heel erg veilig is. Vooral met oude Barbies is dit een gok. In principe kun je beter kopen via eBay, aangezien je daar in één oogopslag kunt zien of de koper betrouwbaar is. Wees wel voorbereid, want een oude Barbie kan flink wat geld kosten. De eerste Barbie, Ponytail #1, wisselt voor maar liefst $8000,- van eigenaar, mits de pop in goede staat is.

Artikelen

Barbie geven met kerst

Categorie: Shop / 16-01-2014 14:04

Voor een meisje is er niets mooier dan een Barbie te krijgen voor kerst. Barbie is namelijk niet voor niets de bekendste pop ter wereld, en een dergelijke cadeautje zal dus zeker goed ontvangen worden. Er zijn natuurlijk meer Barbie gerelateerde kerstcadeautjes, dus je vindt altijd iets leuks, zelfs als je geen pop cadeau doet. Ben je benieuw

Lees meer...

Cheepa.nl

Categorie: Shop / 16-01-2014 14:03

Barbies zijn zowel verkrijgbaar in winkels als op het internet. Het aanbod is ontzettend groot en de prijzen variëren van enkele euro's tot een fortuin voor bijvoorbeeld een complete set met Barbie huis en auto. Wil jij Barbies kopen voor een zeer vriendelijk prijsje? Dan kun je terecht bij Cheepa.nl. Deze website richt zich namelijk

Lees meer...