Barbie kleding

Geplaatst op: 16-01-2014

Een Barbie is niet compleet zonder een mooie set kleding. Er zijn diverse soorten kleding verkrijgbaar voor Barbie, waaronder natuurlijk schitterende jurken, een leuke broek en top, sexy schoentjes en natuurlijk de accessoires zoals een tas. Barbie kleding is online eenvoudig te kopen, maar er zijn ook mensen die Barbie kleding op bestelling maken. Hierdoor kun je je Barbie aankleden zoals jij dat wilt, en weet je zeker dat ze een unieke outfit dragen. Het is net alsof je online een nieuwe outfit shopt bij merkkleding shops als Zalando of UniQ kleding. Je Barbie kan zo altijd helemaal in de laatste mode gekleed zijn. Enkele shoptips van ons:

  • Online kledingwinkel van uniqkleding voor merkkleding - Altijd de nieuwste modetrends.
  • Het kledingwinkel korting overzicht van Youstyle houd je op de hoogte van de nieuwste mode trends & aanbiedingen van kleding shops.
  • Hier koop je je merk kleding voor outlet sale prijzen via www.merkkledingoutletonline.nl/ altijd voor uitverkoop prijzen

De mooiste Barbie jurken

De hoeveelheid kleding die voor Barbie verkrijgbaar is, is absoluut immens. Je vindt dus altijd wel iets leuks. Zo zijn er bijvoorbeeld trouwjurken te koop voor Barbie, zodat je haar kunt laten trouwen met Ken. Ook merkjurkjes zoals je ze kent van bekende merken worden te koop aangeboden. De jurken worden compleet geleverd met een sluier en handschoentjes. Wanneer je een dergelijke jurk koop via eBay, dan zijn ze meestal handgemaakt. Dat maakt het nog eens extra speciaal.

De duurste Barbie outfit ooit

Barbie kleertjes zijn meestal niet echt duur, wat natuurlijk erg prettig is voor kinderen. Maar er zijn ook uitzonderingen. Zo is er ooit een roze Barbie jurk gemaakt die is bezet met 318 echte diamanten. De jurk (inclusief Barbie) zijn gemaakt als promotie voor de film 'Barbie & the Diamond Castle'. De pop is nooit in de verkoop gegaan, maar we kunnen ons dan ook niet voorstellen dat iemand $95.000 zou overhebben voor het jurkje.

Unieke Barbie outfit

De allereerst Barbie paradeerde rond in een zwart-wit gestreept badpak. Dit is dan ook een van de meest unieke Barbie outfits aller tijden. Aangezien het outfitje al zo oud is, en het erom bekend stond dat het vrij snel uitrekte, zijn er weinig originele badpakjes in goede staat te vinden.