Barbie geven met kerst

Geplaatst op: 16-01-2014

Voor een meisje is er niets mooier dan een Barbie te krijgen voor kerst. Barbie is namelijk niet voor niets de bekendste pop ter wereld, en een dergelijke cadeautje zal dus zeker goed ontvangen worden. Er zijn natuurlijk meer Barbie gerelateerde kerstcadeautjes, dus je vindt altijd iets leuks, zelfs als je geen pop cadeau doet. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij zetten ze graag voor je op een rijtje. Zodoende kun je snel een Barbie gerelateerd cadeautje kopen dat zeker in de smaak valt bij de jonge dames.

DVD van het Barbie Kerstverhaal

Deze tekenfilm vertelt het verhaal van Eden Starling, gespeeld door Barbie. Ze is een glamoureuze zangeres in een theater in Londen. Ze heeft besloten dat iedereen op Kerstdag moet repeteren voor de voorstelling, en zelfs haar beste jeugdvriendin Catherine kan haar niet van dit rare plan afhelpen. Dan nemen drie zeer ongewone Kerst-geesten Eden mee op een fantastische reis die er voor zorgt dat Eden weer helemaal openstaat voor de vreugde en het plezier dat Kerstmis te bieden heeft.

Abonnement op Barbie Magazine

Voor kinderen tussen de zes en negen jaar is een tijdschrift abonnement altijd een goed idee. Wat dacht je van een tijdschrift met Barbie in de hoofdrol? Maar liefst 16 keer per jaar verschijnt 'Barbie', boordevol met allemaal leuke verhaaltjes, kleurplaten, kleuropdrachten en leuke spelletjes. Natuurlijk kun je ook regelmatig Barbie prijzen winnen door mee te doen aan wedstrijden. Dit is dus absoluut het ideale cadeau voor een zes- tot negenjarige Barbie fan.

Goedkope Barbie poppen

Ben je op zoek naar een goedkoop cadeautje? Dan kun je eens rondkijken bij de Zeeman of de Action. Hier zijn namelijk mooie Barbie poppen te vinden voor een zeer vriendelijk prijsje. Dit is bijvoorbeeld leuk als extra cadeautje. Ga je liever voor een échte Barbie? Dan kun je eens rondkijken op Marktplaats. Wellicht vind je een mooie Barbie of misschien leuke Barbie kleertjes voor een mini prijsje.